Arkadaşlar site hakkında hiçbir şekilde bilgim yok sadece deneme bonusu olduğu için paylaşmak istedim ayrıca 1.000 lira yatırım şartı istiyor ben yatırım şartı olan sitelerden uzak duruyorum ama ilgilenen ve incelemek isteyen arkadaşlar bakabilirler.
Çevrim şartsız 150 Freespin Deneme Bonusu
-
Deneme bonusunuz freespin kazancı yalnızca Slot alanında geçerlidir.
-
Bu bonustan faydalanmak için sitemize ilk kez kayıt olmanız veya daha önce kayıtlıysanız herhangi bir finansal işleminiz bulunmaması ve deneme bonusu kullanmamış olmanız gerekmektedir.
-
Çevrim şartsız 150 Freespin deneme bonusu yalnızca *Sweet Bonanza* oyununda kullanılabilir.
-
Bonusunuzu çekebilmek için bakiyenizi *1000₺'ye* tamamlamanız gerekmektedir.
-
1000₺'ye ulaşan bakiyeniz ile 1000₺ yatırım sağladıktan sonra minimum ve maksimum 500₺ çekim yapabilirsiniz. Çekim işleminizden sonra yatırmış olduğunuz 1000₺ ile devam edebilir 1x çevrim sonrası kazanç sınırsız olarak çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
-
Deneme bonus kazancınız ile anaparanızı birleştirmeniz durumunda deneme bonus (1.500₺) max çekim kuralları geçerli olacaktır.
-
150 Freespin Çevrimsiz Deneme Bonusu başka bir bonus veya yatırım teklifiyle birleştirilemez.
-
Aynı IP adresinden veya aynı ad-soyad ile oluşturulmuş, aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz. Bu durum *suistimal* olarak değerlendirilir ve bonus aktarımı yapılmaz.
-
Bonusun kötüye kullanımı veya kural dışı işlemler tespit edilirse, bonus iptal edilir ve *Yekbet* hesabınız kapatılabilir.
-
Yekbet, promosyonların kural ve şartlarını değiştirme ya da promosyonu tamamen kaldırma hakkını saklı tutar.
-
Promosyonların güncel kural ve şartlarını takip etme sorumluluğu oyunculara aittir.