Ritzbet dolandırıcıdır

Arkadaşlar Ritzbet sitesine bugün telegram üzerinden bir arkadaş tavsiyesi üzerine yeni üye oldum. Adını bile ilk kez duyduğum site bonus verdi, oyunları oynadım. Kazanç sağladım. İş çekime gelince sitelerin klasik palavrası ip çoklu üyelik oluşturmuşum:) Varsa bu siteye üye Arkadaşlar yada aktif üyeleri umarım dikkate alırsınız. Unutmayın bugün birine çöken yarın başkasına da çöker. Sitelere siz muhtaç değilsiniz, onlar üyelere muhtaçtır. Benim herhangi bir kaybım yok. İnsanlık namına paylaşıyorum. İsteyen dikkate alır, almayan yarın bi gün parasına çökülünce akıllanır. Ekran görüntüleri ile birlikte paylaşıyorum.

Bu siteler madem neden ip yalanını baştan söyleyip bonus vermiyor da bonusu verdikten sonra kazanç durumunda bu yalana başvuruyor anlamadım gitti

Geçmiş olsun kanka zaman disinda kaybın yok Allah’tan

Kardeşim deneme bonusu olsun, promosyon kod olsun, mail olsun, dakka başı sms olsun, hepsi sitelere üye çekme tuzağı zaten.
Gruptan biri paylaşmış öylesine zaman gecirmelik üye oldum. Hiçbir siteye 1 kuruşta yatırım yapmam zaten.

Sürekli yatırım yapan bu merdivenaltı farelerine güvenen ,krizlere giren insanlar var gerçek yüzlerini görsünler diye insanlık namına paylaştım.

1000₺ peşinde değilim. Sırf kıl olduğum için üye kaybı yaşasınlar diye şikayet var sayfasına da yazdım.

Zaten devlet peşlerinde , insanlar umarım uyanır.