Bu site hakkında bilgisi olan var ise yazsın arkadaşlar güvenilirmidir nedir cekim yatırım yapn varmı?
bence pek güvenilir durmuyor. senin için girip baktım siteye lisansına tıklıyorum açılmıyor bu çok büyük handikap bir site için. para yatırmanı tavsiye etmem. hatta şimdi canlı desteğine yazdım lisansınız açılmıyor ben neden para yatırayım diye beni engelledi hemen canlı destek asla para yatırma
Kardeşim kumar aklını yikamis az mantik 10 senedir oynarım hiçbir site böyle bonus vermez 1000 yatır 5000 çek öyle bonus olmaz olamazda
Sen bana mı yazdın bunu kardeşim? bu nasıl bir üslup hayırdır??
genel olarak yazmış birader üslübundada bir sorun yok haklı adam site dolandırıcıyım diye bağırıyor
istenilen maximum yatırım 250 veya 500 lira olmalı bunun üzeri zaten dolandırıcıdır
Bana. Sahte geldi bende dün girdim bı oynayayım dedim sürekli veriyor 3 dakkada para 45 bin oldu para hiç bitmiyor sürekli veriyor:) bariz sahte site
Yatirim yapan var mi ya site hakkında hic bilgi bulamadim
Sakin para falan yatırmayın ben yatırdım canlı destek direk engelledi beni
geçmiş olsun keşke önceki yorumları okusaydın buradaki.
Okudum da para yatiran yoktu sansimi deneyeyim dedim direk engellediler
işte lisansı yok diye kimse yatırmadı keşke sende yatırmasaydın ama olan oldu geçmiş olsun umarım son olur
Çekim talebi verdim yatırdığım para hesapta gözüküyor ama gelir mi bilmem
pek sanmıyorum canlı destek seni engellediyse ama umarım bir sürpriz olur senin için
Ilk para yatırırken 10bin gözüküyordu simdi 11 bin gözüküyor
Merhaba noelbetten paranız geldimi benim de bakiyeyi 50 bin yatirim yapayimmi diye dusunuyorum
Arkadaşlar, kesinlikle dolandırıcı firma. Sakın para yaptırmayın, en son kelimeden sonra sohbeti kapattı
, cevap vermedi.
Merhabalar noelbet diye site var yatirimli 10000 TL yaptım 1000 TL yatırım istiyor varmı bilen siteyi
Güvenilir gibi gözükmüyor, yatırım yapma bence