Nerobet 1000 Freespin Deneme Bonusu

1- Bu promosyondan Türkiye IP’si ile kayıt olan tüm üyeler yararlanabilir.

2-Promosyon yeni üyeler için geçerlidir.

3-Freespin’ler ‘’ ’Pragmatic Play’’ sağlayıcısına ait ‘’Buffalo King Megaways, Wild West Gold Megaways ve The Dogs House Megaways" oyunlarında geçerlidir.

4-Promosyon 27.12.2025 tarihinden itibaren kayıt olan tüm yeni üyeler için geçerlidir.

5-Her üye bu promosyondan bir kez faydalanabilir.

6-Promosyon kapsamında hesabınıza 1 ₺ değerinde 1000 freespin eklenecektir.

7- Eklenen freespinler ile 5.000 ₺ ve üzeri kazançlar hesabınıza 5.000 ₺ olarak geçecektir. 5.000 ₺ altında sağlanan kazançlar otomatik olarak sistem tarafından silinecektir.

8-Freespin kazancınızın 3 katı kadar çevrim yaptıktan sonra, minimum ve maksimum 2.000 TL çekim yapabilirsiniz.

9-Promosyon kapsamında herhangi bir yatırım şartı bulunmamakradır. Kurallarr uygun şekilde elde edilen tüm kazançlar direkt olarak çekilebilir.

10-Eklenen freespin geçerlilik süresi 3 (üç) gündür.

11- Döviz hesabı kullanan üyeler bu promosyondan faydalanamaz.

12- Tüm bonuslarda Bonus Genel Şartları geçerlidir.

link nerede arkadaş

nerobet590.com

1 Beğeni

bonusu 10-15 dk sonra yüklüyor.cok sıra varmıs top yarım saat

Şuraya adam akıllı yeni yıl yada çekimli deneme bonusu var ise paylaşın çok eski bir site bu ve slotları dandik çekim imkansız yinede bol şans

1 Beğeni

1 tl den 1000 fs nasıl 5000 yapılırki.imkansız bişey bu.toplam 800 tl kazandırdı :rofl::rofl::rofl: sonra hesap sıfırlandı

1 Beğeni

evet cok saçma bi bonus farkındayım ama belki tesadüf 1 kişi kazanır diye paylaştım.

1 Beğeni

Tşkler paylaşım için

1 Beğeni

1000 çevirme bendedede 835 tl yaptı sadece birkez oyuna girdi 25 tl verdi nasıl olacak o iş şimdi site elamanlaeı gelir ben yaptım çektim der harcadığınız zamana yaktığımız kotaya yazık resmen taşşak geçiyorlar insanlarla

Ne bu bonusu paylaşanları ne de bu bonusu alanları aklım almıyor düz mantık 1000 freespinle 1 TL’den 5.000 olması için ya max’in gelmesi lazım ki bu milyonda bir ihtimal ya da arka arkaya iki kere spine girip çok yüksek ödemesi lazım ki orada bile eksik kalır ve bu 1000 spinin çevrilmesi yaklaşık olarak bir yarım saat falan sürer yani bu spinleri alanlar ya çok boş insanlar ya da aptallar

Bana 413 odedi sen yine iyisin

1 Beğeni

Ödese ne olcak .hesap 5000 olmayınca sıfırlanıyo​:rofl::rofl::rofl: