MUEBBET 250TL NAKIT DENEME BONUSU VARMIŞ https://www.muebbet100.com/promosyonlar/deneme/deneme-bonusu-1
Önceden kayıt olmuştum 2000tl bakiyem vardı altyapı kaynaklı diye bonus bakiyemi silmişler tekrar mağdur etmemek adına bidaha deneme bonusu verdiler bana
Site dolandırıcıdır bilginize
1 hafta önce üye oldum 10 bin üstü yaptım güncelleme var dediler çekim iptal oldu. Bu akşam tekrar yazdım gönderdiler.
kadarGüncel link atar mısın
Link güncel zaten muebbet100.com
Çekim taleb verdim ama inanmıyorum göndermezleer senin paran kaç dk sonra geldi
Bana da güncelleme olduğu için bakiyeler silindi dedi canlı destek mağdur etmeyelim tekrar verelim dedi. Bende dnmbns sitesinde gördüm orada paylaşım yapacam dedim aldığıma dair bakiyem de silinmemişti. Kontrol etti 5 dk da geldi.
Çekim verdim hala gelmedi
Ara ara kontrol et profilden para çekme kısmına gel red yazarsa canlı desteğe baglanirsin inşallah gelir acele etme gelirse de paylaş bilinsin
Hangi yöntemle çekim Verdin
Canlı destek bana megapayz ile dedi
İbanla para hesaba geliyor mu ki bu yöntemle
Gelirse paylaşırım
Hızlıca havale den çekim verdim 1000 TL minimum limit tek onda var zaten sor kanka
Kral para geldi hemde 2 bin dekont nasıl paylaşılıyor
Sevindim kanka hayrını gör ben göremedim
sitede profilime gir aşağı da cüzdan var seç para çekme durumunu tıkla ödendi kısmından ekran resmi al paylaş basit ![]()
Arkadaşlar müebbet deneme Bonus ile kazandığım parayı ödedi gerçekten
inanmıyordum dolandırıcı olduğunu düşünüyordum.1000 çekmem gerekirken canlı destek 2000 bin çekebilirsin dedi
Benim de geçenlerde deneme bonusum aktifken site gitmişti. Gece bağlandım bana da 2000 çektirdiler. Oyunların da rtpsi baya yüksek sanırım yatırım yapıp onu da çektim. Umarım bozmazlar böyle devam ederler