Monabet Deneme Bonusu (Dolandırıcı Firma)

https://monabet421.com/promosyonlar

Dolandırıcı itibar etmeyin

Eyvallah sağol

Arkadaşlar bu siteye kesinlikle yatırım yapmayın bin lira verdi 8 bin yaptım bin yatırıp beş bin çekim veriyordu parayı alıp engellediler sakın paranızı kaptırmayın

1 Beğeni

SAHTE SITE DIKKAT EDIN

:rofl:

100 lira, borç istesek atmaz sın kanka​:grin::grin::grin: böyle elib oglu alır :rofl:

500 yatırım yaptım devam eden bonusunuz var cekım yapamazsınız dıyıo nnasıl yparım akıl verıojn :((((((((((((

Soğuk su kanka

Gelen SMS sonucu monabete üye oldum yatırım şartlı deneme bonusu var 5.000 TL ve üzeri bakiye elde etmeniz durumunda, 500 TL yatırım ile 2.500 TL, 1000 TL yatırım ile 5.000 TL çekim gibi. Daha önce çekim yapan var mı

Kanka bu şartlar bile ben dolandırıcıyım diye bağırıyor ama sen bilirsin.

1 Beğeni

Ben yatırım yaptım 500 denemek için sabahtandır canlı sohbet kapalı çekim verirlerse haber veririm burdan en azından giden benim param tek olsun

Yatırm yapmayın beni engellediler borç almıştım işe bak ilk defa denk geldi dolandırıldık

geçmiş olsun

Link yokmu bakalim

Nasıl güvenilir bir site olduğunu kelimelerle anlatmam imkânsız ama rakamlarla gösterebilirim: Kazanç olarak gösterdiği tutar 320.000 TL, bakiyeye yansıyan tutar 3.200 TL

DİPNOT: Güven tavan, kazanç taban!

Geçmiş olsun. Bu site sahte dolandırıcı

harbidenmi ya allahın belaları

sonuç çıktı mı

Yok Knk çıkmadı ben yatırım yapmamıştım zaten wp numarasına anlık ekran videosu alıp gönderdim önce bakiyeyi sıfırladılar sonra beni site üzerinden banladılar ama

1 Beğeni