Betpir 100 Freespin Deneme Bonusu

Bonustan Nasıl Faydalanabilirim?

1. Öncelikle DENEME BONUSU link üzerinden Telegram botumuza giderek kayıt oluşturunuz.

2. Kayıt sırasında site kullanıcı adınızı ve mail adresinizi eksiksiz ve doğru şekilde yazmanız gerekmektedir.

3. Botun sorunsuz çalışabilmesi için mutlaka betpir.link/telegram kanalını takip etmeniz gerekmektedir.

4. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bot içerisindeki “Deneme Bonusu Al” butonuna tıklayın.

5. Ardından siteye giriş yaparak sol menüde yer alan “BONUS TALEP” kısmına gelin.

6. Son adımda, Deneme Bonusunuzu aktif edin.

7. Bu promosyondan faydalanabilmeniz için KYC 2 veya üzerinde doğrulamaya sahip olmanız gerekmektedir.

8. Bu promosyondan 29.01.2026 tarihinden sonraki üyelikler için yararlanılabilmektedir. Bu promosyondan sadece yeni kayıta özel faydalanabilirsiniz.

9. Bu promosyondan yararlanabilmeniz için İP adresinizde birden fazla kayıtlı hesap bulunmamalıdır.

Bonusun Çevrim Şartı Nedir?

1. Bu promosyon ile çekim işlemi sağlayabilmeniz için ''500₺ değerinde olan 100 Freespin bakiyenizi 2.500₺’ye ulaşmanız gerekmektedir."

2. Bu promosyon ile 2.500₺ bakiyeye ulaştığı takdirde 500₺ olarak çekim talebi iletebilirsiniz.

3. Deneme bonusunun yatırım şartı bulunmamaktadır.

4. Hesabınıza eklenen bonus Sweet Bonanza, Gates Of Olympus ve Starlight Princess oyunlarında geçerlidir.

5. Deneme bonusu ile freespin satın almak yasaktır.

6. Freespinlerden doğan kazanç ile sadece PRAGMATİC PLAY slot oyunlarında katılım sağlayabilirsiniz.

https://betpir115.com/tr/promotion/100-freespin-deneme-bonusu

1 Beğeni

Geçengün ben kazandım.hemen yolladılar kanka

1 Beğeni

Ben sınırdan döndüm kanka 2.050 yaptım kaybettim, offf hiç şansım yok bu hayatta​:expressionless_face::unamused_face::tired_face:

:pleading_face: kanka benimde yok bazen binde bir gülüyo yüzüm​:pleading_face:

O değilde jojobete yanarım. Hiç kod giremedim :pensive_face:

az önce gönderdiler çok hızlı

Afiyet olsun :smiley:

1 Beğeni