444TL DENEME BONUSU YATIRIMSIZ SINIRSIZ ÇEKIMLI
(SUANDA GÜNCELLEME MEVCUT BITINCE ALABILIRSINIZ)
ÖRNEĞİN; BAKIYEYI 10.000TL YAP 1.000TL ÇEK
BAKIYEYI 5.000TL YAP 500TL ÇEK
BAKIYEYI 20.000TL YAP 2.000TL ÇEK GIBI
Link; https://442betjolly.com/
444TL DENEME BONUSU YATIRIMSIZ SINIRSIZ ÇEKIMLI
(SUANDA GÜNCELLEME MEVCUT BITINCE ALABILIRSINIZ)
ÖRNEĞİN; BAKIYEYI 10.000TL YAP 1.000TL ÇEK
BAKIYEYI 5.000TL YAP 500TL ÇEK
BAKIYEYI 20.000TL YAP 2.000TL ÇEK GIBI
Link; https://442betjolly.com/
Kral tahmini ne kadar sürüyor bu güncellemeler
@batuhancin1 müşteri hizmetlerine sormak lazım onu ben bonus varmı emin olmak için baglandım ara sıra kontrol sağlayın veya sorun onlara.
Sağlayıcılar bozulmuş reis tamir etmeye gitmişler
Nasıl bı güncelleme icindiler anlamadım en sonda deneme bonusu pasife alınmıştır diyip gecerler
Kral bu güncelleme bitmicek gibi görünüyor biterse de denemeyi pasif e alırlar
Birkac güne ne olduğu belli olur en kral site bile en fazla 3 gün güncellemeye alır dün gece aldılar diyelim yarına kadar belli olur bakıldığı zaman eski bir site ama insan bozulmaya niyetliyse eski yeni fark etmiyor kendini bozana bozana (site olarak) @Memo7653
Ben x bir yerde yıllarca oynadım kazandım çektim 1 yıl ara verdim geri dönüp aynı sitede (geçen ay) yüksek bir maxwin aldım onu bana ödemediler Bu olayı yaşadıktan sonra sponsor dışı bir siteden oynamamaya karar verdim şimdilerde betgar ile devam ediyorum sponsor site ve oyunlari da güzel ödüyor.
Muhattap bulunacak bir yerden oynamak her zaman iyidir bir sorun olunca sahsi konuşacağım sorunu çözdürecegim biri var en azından.
Doğrudur kral sağlam site var bende tumbet yatırım yapıyorum oynicagim Zaman güvenilir eski site belki sende biliyorsundur
Evet biliyorum uyeligim yok ama arkadaş çevrem oynuyor benim betgarla beraber 4 5 siteye filan üyelik olmuştur çoklu üyelik taraftarı değilim @Memo7653 şansın bol olsun.
@Memo7653 Umarım tez zamanda düze çıkarsın önceliğin düze çıkmak olsun kumarla düze zaten çıkılmaz bilirsin İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Eywalah kardeşim baştacisin